MANU

WAT IK DOE

Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik al ruim vijftien jaar met zeer uiteenlopende partners kan samenwerken op het gebied van tekst, performance en presentatie. Ik kan inmiddels met zekerheid stellen; geen enkele vraag of opdracht is hetzelfde. Het begint dan ook altijd met een inventarisatie van de wens. Dikwijls geeft zo’n eerste verkenning al direct een richting aan voor een verdere uitwerking. Soms is er nog behoefte aan verdiepende vragen en een gesprek met een groter team. Wat de route ook is: ik verken graag de ambities die er zijn!

Dagvoorzitter / presentator

Dagvoorzitter, host, presentator, moderator of interviewer; hoe je het ook wil noemen. Het draait allemaal om de context. Op zoek naar iemand die de brug kan zijn tussen jouw verhaal, of event en het publiek? En ook constructief kan meedenken bij de opbouw van je programma? Met mijn brede interesse en jarenlange ervaring kom ik in actie voor zowel maatschappelijke, wetenschappelijke, culturele als commerciële partners.

 

Manu van Kersbergen _ Fotograaf Tycho Muller

Spoken word / performance

Op zoek naar een poëtische interventie voor jouw congres, conferentie of bijeenkomst? Ik doe niks liever dan me verdiepen in een thema en daar een passende tekst en spoken word performance bij te ontwikkelen. Solo, of in samenwerking met live muzikant(en), op beeld of in geluid. Denk bijvoorbeeld aan een opening, intermezzo of afsluitende wrap up. Altijd passend en op maat geschreven! Altijd met veel impact op de bezoeker.

copywriter / voice-over

Ben je op zoek naar een authentieke en getrainde stem die de dynamiek in een overdracht goed kan vertalen? En misschien leeft er ook nog de wens om even goed te kijken naar een tekstopzet, of moet er een compleet nieuwe campagnetekst ontwikkeld worden? In beide gevallen denk ik graag met je mee en zorg ik dat je idee wordt voorzien van de juiste woorden en de gewenste intentie. 

copywriter-manu-van-kersbergen

lezingen

Voor grotere groepen jongeren en volwassenen geef ik geregeld lezingen over spoken word, creatief schrijven, jezelf presenteren en het belang van jouw verhaal. Ben je nu ook op zoek naar een interactieve lezing, waarbij de toehoorder inzichten opdoet over manieren om grip te krijgen op een eigen narratief, neem dan zeker even contact op! 

conceptontwikkeling

Als er ruimte is om na te denken over een langere lijn met betrekking tot een verhaal of een missie, denk en ontwikkel ik graag mee. Of dit nu gaat om een campagne, een strategie of een format. Voor zowel televisie, internet, radio, en geschreven media werkte ik de afgelopen jaren samen met tal van inspirerende partners. Er gaat niks boven een zoektocht naar betekenis tussen de regels.

SONY DSC

Coach / workshops

Al jaren begeleid ik verschillende groepen mensen en individuen in hun zoektocht naar hun eigen verhaal en stem. Ondermeer als docent verbonden aan het ArtEZ Conservatorium en als coach van Poetry Circle beschik ik ook over de didactische skills, die onmisbaar zijn in deze begeleiding. Of het nu gaat om een aanvraag vanuit het onderwijs, het maatschappelijk middenveld, of het bedrijfsleven. Verhalen brengen ons hoe dan ook dichterbij elkaar.